647 155 103
marcaguilar1@gmail.com

 

reeducació postural

Mala postura? Millora-la amb exercicis específics per tu

 

bola Les males postures, els mals hàbits davant posicions mantingudes durant moltes hores poden crear dolors crònics que cada cop costarà més eliminar.

bola No deixis que els dolors posturals limitin la teva feina, aprèn a distingir-los i a tenir eines per controlar la teva postura i aconseguir una millor qualitat de vida tan laboral, com domèstica.

 

  • Después de un episodio agudo de ciática con pinta de hacerse crónico y después de probar todos los tratamientos que me mandaron, sólo el trabajo de Marc Aguilar ha servido. Es un magnífico entrenador y tiene una estupenda preparación que le hace entender las lesiones y por tanto atacarlas de la manera correcta. Tiene paciencia y rigor y no se deja vencer.Es un magnífico profesional y le estoy agradecidísima.

    Prof. Dolores Jaraquemada
    Catedrática de Inmunologia en UAB
  • Sóc cirurgià, i com a tal passo moltes hores dret amb mala posició, conseqüentment pateixo des de fa anys problemes i mal d’esquena. Des de fa més de tres anys, tinc en Marc com a preparador físic personal i des que vaig començar amb ell que no em recordo de la meva esquena. En Marc és una persona molt professional, seriós, treballador i responsable,a més de ser una persona de confiança i molt intel·ligent el que permet que les sessions d’entrenament siguin de lo més interessant i agradables.

    Dr. José María Raventós
    President de la Junta Facultativa del Centre Mèdic Teknon.